Monday, June 4, 2018

Skype

   Bio je dobar a onda je počelo pomalo naivno
   "You must"! OK, ne košta ništa, ništa drastično nije promenjeno pa sam skinuo. Za verziju 7 nije bilo ovakve poruke ali sam uradio i nastavio da ga koristim do verzije 8 koju sam posle čitanja loših komentara ipak skinuo da probam na bekup sistemu. Kako da pljujem po nečemu ako nisam lično probao? Nemam komentara osim, jebo ih m$ i umobolni klinac koji je ovo napravio. Jedan prozor za sve? Odeš u preferences, vratiš na 'osnovni' chat prozor da vidiš šta si uradio pa se vratiš u preferences ali naravno pojma nemaš gde si bio zadnji put i šta si promenio! Crna tema, ma bravo za poboljšanje. OK, čuo sam od drugih kako im sad radi bolje, na zaglupljuje mašinu ili šta već. Bravo za njih ali po kojoj je to ceni? Sranje je postalo neupotrebljivo. Ubiše čak i one predivne velike ikone. Ove šper_ploča_ravne bolesno_žute_žvrljotine je teško zvati ikonama. Šupljoglavi klinci bez mašte i veštine... Za sada je sva sreća da na sajtu postoji clasic verzija (7.59.37) koja i dalje radi ali pitanje je dokle će da radi.
   Da mogu, dao bih im ocenu 0 ali i 0.5 je odradila posao pošto im je sada ocena 1 pa ako ste registrovani idite na MacUpdate, pročitajte komentare, dajte svoj ako imate i lupite ocenu. (Hint: 👎)

   U moje vreme bilo je aktuelno poređenje prideva: žuto, žuće, žuto u pizdu materinu. Mora da neka srbenda radi u m$ jer sada imamo ovakvu situaciju:
 
 
 
   
   Kompjuteri i net sve brži, grafika ubija, monitori razbijaju a m$ morončine sve ' flatenizovale' i požutele. Imali su ubedljivo najbolje ikone i to čak do 240*240! Ne vidim nikakav razlog jer program inače barata samo sa 20*20. 40*40 i 80*80 al što da se bunim kad već lepo izgledaju.  Sad sa ovakvim usranim izgledom samo je rasipanje resursa.