Saturday, July 28, 2018

ironija

   Šta god ja sad mislio o njemu, Steve Jobs je bio... Ne, neću, znate sve o njemu. Za razliku od njega, Ashton Kutcher je retardirana moronska rugobna debilčina. Za mene je potpuna ironija da takav lik glumi onakvog lika. Da elaboriram...
   Na netu ima par sajtova koja se bavi 'veličinom' inteligencije poznatih ličnosti. Uf, kome verovati? Aj što verovatno po rutinskoj 'novinarskoj' tehnici prepisuju jedni od drugih, jedno od pitanja je odakle im ti rezultati. Ima par organizacija koja se bavi merenjem inteligencije a Mensa je najčuvenija. Te organizacije nisu baš toliko naivne pa da javno objavljuju rezultate testova. Jes da uvek neko može da ih hakuje al kolko vidim do sada toga nije bilo. Dakle, rezultati sa neta eventualno mogu da vode poreklo sa fakulteta. Hakuješ ili potplatiš nekoga i dobićeš rezultate. Sad opet pitanje. To su rezultati sa faksa, u vreme oko punoletstva. U vreme dok su se još ponašali kao, ipak, ne potpuno formirane osobe. Ili test ne smatraju ozbiljnim, žure negde pa ga otaljaju, ili su naduvani... Šta god, nije ozbiljno kao kada to radiš namenski. Plus na sve ovo, merenje ljudske inteligencije nije baš trt-mrt nauka. Kognitivne sposobnosti igraju popriličnu ulogu pa treba i to testirati. Ama, zeznuta nauka al prava stvar se svodi na koeficijent inteligencije.
    Napokon dolazim do onoga što sam hteo da kažem... Sve ovo na netu je zanimljivo poput realiti emisija i informacija iz žute štampe al potpuno nerelevantno i netačno. Većina će da se loži na to al takva nam je sudbina kad su maloumni retardi u većini. Ja ću i dalje da verujem svojoj proceni. Elem...
   Po netu ispada da Stephen Hawking, Steve Jobs i Ashton Kutcher imaju 160 IQ!!!! O prvoj dvojici nemam da kažem ništa što već ne znate al o trećem makar mogu da iznesem svoje mišljenje. On i Mila Kunis ogadili su mi That '70s Show, da Marla Sokoloff nije bila tu, ne bih video ni Dude, where's my car?Two and a half men sam prestao da gledam kad se on pojavio. Kad sam video da je u The Guardian preskočio sam ga iako su tu bili Sela Ward i Kevin Costner. Sve što sam o njemu mislio, potvrdio je u Punk'd. Demi Moore kakva god da je sada, bila je riba u to vreme kad se spanđala sa njim. Pa gde nađe rugobnog retarda poput njega posle Bruce Willis-a??? Retarda koji se smeje kao moron? Ispada da definitivno nije totalni idiot jer je poprilično dobar investitor al džaba. Zbir kongitivnih sposobnosti koje nekoga čine intelektualcem su mu jadni.

   Ček malko... Ashton je oženjen sa Milom Kunis i imaju dvoje dece? 😱 Jbt, zaista svako ima pravo da pravi decu! 😬

   O čemu ja trabunjam? Jbg kad internet koristim za neke druge stvari... Vrhunac ironije je da je nedelju dana posle Jobsa umro i Dennis Ritchie. Čovek bez koga Jobs ne bi bio poznat jer ne bi imao šta da reklamira. Čovek koji je izmislio "C" programski jezik. Ko-autor UNIX-a!
   Da je makar umro pre Jobsa verovatno bi imao dobar govor i klinci bi znali za njega.