Tuesday, July 31, 2018

captcha strikes again

   Od kako sam počeo ovaj Blog gugl me je xx puta prekinuo u potrazi tražeći da dokažem da nisam robot. Dok sam malopre išao da vidim nešto u vezi 'prasećih brigada' prekinuo me je opet iako pre toga nisam barem jedan sat ni bio na guglu. Ovaj put me nije mrzelo pa sam snimio video.
   Kao što već rekoh, prvi put NIKADA nema verify! Captcha je definitivno sjebana već u startu jer daje samo Street sign pa čak i kad dobiješ verify i sve ispravno selektuješ šansa da prođeš je ravna nuli. Ovde sam 4 puta dobio verify, video je dokaz da sam odradio sve što treba al jok. Please try again. Jbt, što su fini. Ajd da me zeza neki drugi sajt pa da se vadim da koriste loše ili stare verzije al bre ovo je gugl sajt! Njihova stvar!
   Jel' sam propustio nešto? Gde je ovde jebeni znak?

klopa

🍕 🍔 🍟

   Ogladnih posle ove silne pornjave. Jaja mi odavno dosadiše a što je najgore, setih se:

♪ Ali nekih stvari ima, što ne govore se svima, što se samo nekom šapnu, ti znaš. © Arsen Dedić

    Mesožder sam (iliti pripadnik prasećih/jagnjećih brigada) pa preferiram slične stvari:
   al džaba kad mi lekari zabranili sve što volim. Znam da kuvam pa eksperimentišem ali volim da vidim i kako to drugi rade. Imam sve DVD Kuvare al više volim da pogledam kako to rade svetski majstori24Kitchen s jedne strane davi jer pušta svakakve iritantne paćenike ali kad znaš šta treba da gledaš caka je samo ubosti kad da prebaciš na taj kanal. Npr. putešestvija Anthony BourdainaGordona Ramsaya i razna mućkanja od Jamie Olivera. Iz putešestvija čuvenih kuvara saznam šta se jede po svetu a od Olivera kradem cake.
   Apropo ovoga kad sam već počeo sa muzičkom temom iz emisije. Od 74-te do kraja osamdesetih, četvrtkom u 19:10 (pre crtaća i Dnevnika) išle su "Male tajne velikih majstora kuhinje". Počelo naivno, kao reklama za Podravkinu Vegetu al preraslo u legendu. Stevo Karapandža kao kuvar i Oliver Mlakar kao levo smetalo. Često sam gledao dok sam čekao crtaće a bilo je slučajeva da posle kukam mami da mi napravi nešto što je Stevo pravio. 😋

Hobotnica na srpski način

Sastojci:
1 malo prase (do 15 kg )
1 veća hobotnica (cca 2 kg )
krompir
Priprema:
Dok se prasence vrti na ražnju, hobotnica se kuva sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a prase ispečeno, izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i kerovima, da ne zajebavaju dok mezimo. Prase servirati uz hladno pivo.


i jedna žlica Vegete...

lutke

   Jes da je počelo davno sa lutkama vojnika al ko bi drugi nego Japanci, fetiš pretvorio u industriju. Danas imaju sve i svašta. Svi 'žanrovi' su podržani, ovaj je zanimljiv
 
   ali iako postoje i u punoj veličini to su i dalje obične lutke. Mislio sam na ovo:
   Uf, ne, ne... Ovo je još iz vremena Del Boy-a. Em mora da se pumpa em ne smem da zapalim cigaru da je slučajno ne probušim... 😂 Zanima me ovako nešto:
 
   Ne moram da tražim ličnu kartu i neće da me hapse! 😉 😎

   Tehnika napredovala pa i seks lutke postaju kopija originala. Filozofija postoji vekovima ali u XX veku ovo postaje biznis. Savremene lutke su se na početku pravile od vinila i bile su na naduvavanje. Iako postoje i danas kao najjeftinije varijante, zamenjene su 'čvrstom' varijantom koje su se na početku pravile od lateksa ali i to je prevaziđeno pa se sad prave od silikona ili termoplastičnog elastomera. TPE varijante su definitivno bolje i jeftinije al i dalje nije savršeno. Za početak, ama jeste da ludački izgledaju al vide se 'šavovi'!
   Nema toga ovde kod nas pa ne mogu da 'probam' ili samo opipam al čim se vidi verovatno se i oseti. Pregledao sam gomilu sajtova, stotine varijanti, cene od 1.000$ pa do 10.000$ al i na najskupljim varijantama sastavi su vidljivi.
   Postoje u različitim visinama, od samo metar do 1.80. Od visine, zavisi težina koja ide od 20-tak kila pa do 60. Uf, sad još i batlera da angažujem jer ako pozovem kuma, lutku bih video po principu ti ćeš ovo isto da radiš samo sutra © maratonci. 😣 U većini slučajeva možete da ih prilagodite svom ukusu menjajući razne stvari: boju kože, kose, očiju, usana, veličinu i izgled sisa, vagine, dužinu kose... ma, bre zamalo sve. 
   Ako volite pornićarke možete da izaberete od ponuđenih (Alectra Blue, Stormy Daniels, Jessica Drake...) ili da lutku napravite po vašem izboru
  Postoji više firmi koje ih proizvode, sve je skoro manje-više isto. Ima i muških lutaka ali samo par komada. Japanci prave lutke po njihovoj 'lolita' filozofiji a ostali prave sve i svašta. Nije da se mogu naći i lutke normalnog izgleda al ipak preovladavaju sisulje. Sto ljudi sto ćudi, sto žena dvesta sisa al džaba im izgled ako liče na ovo. 🚨 🚑
   Svideo mi se demo pa sam ga skinuo da ga sačuvam.
   Lik je prvo pravio 'manekenke' pa je prešao na prave stvari. Osim pakovanja sve ostalo je umetnost.

   Jel to Weird science bio predskazanje? Znam da će ovo još napredovati jer već sad postoje pokušaji. Oči koje 'prate', priča, regulisana temperatura, vlažnost, vibrirajuća vagina... Ne kuva i ne pegla al mislim da je i dalje bolje nego kupovina Ruskinja... Prvo što će naučiti biće psovke i zvocanje. Lutka makar ima prekidač.

   Ako zanemarim cenu, kako bre ovo da kupim i dopremim dovde? DHL će da donese al da ovo prođe carinu... tj. naše carinike!? Nema šanse. Nestala bi u akciji. Čak i da je dobijem kol'ko bi me koštalo da je deratizujem?

Fusnota:
   E pa svašta. Otvoriše Francuzi javnu kuću sa lutkama. Hm, sad samo da skoknem do Francuske pa da probam.