Monday, July 23, 2018

društvene mreže

Društvene mreže
vs
surova istina
Dovoljno sam rek'o o ovome.
Skype
   Oprah ga je godinama koristila al' ne vredi. Pojavila se neka druga sranja. Iako nisu bila ni prineti Skype opcijama ipak su preživela. Kupio ga je m$ i iako i dalje radi to što treba da radi, verzija 8 je totalno zasrala stvar. Šteta.
Twitter
   Za mobilne retarde i poruke od 160 karaktera. Neverovatno zanimljivo. Silom prilika, neki sajtovi koji su delili Free programe tražili su twit (ma zamisli, lajk sa drugačijim imenom) pa sam se prijavio. Osim tada nikada ga nisam koristio a mejlovi sa njega idu u junk folder. Jebo ih hashtag. 😡
YouTube
   Zašto ovo spada u socijalne mreže? Al' ajd, jes' da je gugl vlasnik i da prati svaki klik al' sajt ima i svoje prednosti. Dobar je za muzičke spotove, reklame, neki politički govor ili gaf, harverski saveti (kako nešto razbucati a da ne koristiš macolu)... Ipak koristan al' bre, ponosni vlasnici maca i kuca udaviše. Mene zabole al' bre takve stvari imaju desetmilionske preglede!! Pacijenti 🚑 🔬 💊
Viber
   Skype je definitivno puk'o i sad svi pređoše na ovo novo sranje. Video sam kako izgleda i zabole me pošto nemam internet na mobilnom a da bi se prijavio moraš da vežeš nalog za mobilni. Paz' da neću. Kretenska koncepcija.
Instagram
   Vlasnik ovog sranja je fejsbook što dovoljno govori o njegovom 'kvalitetu'. Sajt za starlete i ostale u mozak obogaljene dronfulje.

Pinterest
   Za kojekakve slike tu je i ova žešća nebuloza. Slike traju al' linkovi crkavaju. Ima svega i svačega al' 90% toga je teška baljezgarija. Sajt je očajno napravljen, ubija browser.

Chat
    'Znamo' da nije ovako
   ali ako želite da vas zadesi ovako nešto, samo napred.
   Pederi, transvestiti, pedofili, razne sociopatske kreature, bolesni kompleksaši... Možete da naletite na svakojakve pacijente a dok nam je PhotoShop živ, eto nama sreće i zabave.

   Nekada smo se dogovarali ili lično ili telefonom, kada i gde da se nađemo, i po nedelju dana unapred. I dolazili smo. Na vreme! Danas, pored mobilnih, interneta, taksija... Ili se neko ne pojavi ili poprilično zakasni. Jebana neodgovorna generacija. Ali zato kuckanje sa 'drugarima', 'informisanje' iz žute štampe, lajkovanje... Glupi su i slepi već sada, šta će biti za koju deceniju. Gde su sada svetski brižnici da se zabrinu za plaćanje lekarskih troškova? Aha, da. Zabole ih sve dok imaju poslušne robove.

   Kolege iz škole/faksa ili sa posla nisu drugari. Kolege su osobe sa kojima si osuđen da budeš ili radiš. Mogu da postanu prijatelji ali... Ako se i dalje 'družite' samo preko interneta, jebo posao. Internet je i dalje samo za ...... nastaviće se kad tad.