Sunday, July 1, 2018

(ne)pismenost

U šest je slova pismenost vam stala, koja skupa čine jednu reč: budala.

   Primeri iz narodu omiljene literature
   Toliko ga je naživcirala nakon što se ubio da se odlučio vratiti i ubiti i nju
   Jel neko pomenuo gugl?
   Klinci ili fudbalski navijači sa sprejom

   Verovatno posle par piva

   Naravno da nismo najgori (iako je ovo zabrinjavajuče kad reč škola pišu pogrešno)

ne(kultura)

   Sećam se da sam pizdeo kad na TVu čujem reklamu za higijenske tampone. Sad već imaju 'krila' al da se pomene menstruacija! Termin je bio "u vreme onih dana"! Na pinku i grandu gole starlete/sponzoriše defiluju po ceo dan a ovi ne smeju da upotrebe reč "menstruacija"!
  Sve sreća pa ne gledam

E!

   Ponavljam se ali takav je život... Ko su jadni mentoli bez mozga i sopstvenog života koji ovo gledaju? Mislim, ajd OK, budale sa E!, imaju mentalne probleme ali imaju lovu i može im se al problem je što jebana mongoloidna kopilad koja nema pare gleda ta sranja! Koliko jadan život mora da vodiš da gledaš kako neko vodi svoj život na TV i zarađuje na tome? I takvi debili imaju pravo da glasaju i prave decu!?

   Realiti TV! E! ubija sa reality emisijama o svakakvim kurveštinama, vidovnjacima, transvestitima, pederima... Kardashian's, Paris Hilton, Denise Richards, Jessica Simpson... Sve su poznate po nečemu al Honey Boo Boo!!!!! Najnovi primer... Ko je bre Kristin Cavallari?? Po čemu je ona poznata da bi se njen život emitovao na televiziji? Stotine raznoraznih u većini slučajeva čak i ružnih, totalno nezamljivih likova. OK, Donald Trump je sada predsednik al to što je predsednik više govori o pacijentima koji imaju pravo glasa.

   Crveni tepih poklonici! Ko je bre ona kosturača Giuliana Rancic da em vodi ta sranja em ima svoju realiti emisiju? Kol'ko je ružna ladno bi mogla da glumi vanzemaljca bez i trunke šminke. Crveni tepih ima i na dodeli Nobelove nagrade al kako porediti stil i dostojanstvo sa ovime o čemu pričam? Paparaci zarađuju na budalama po logici 'svaka roba ima kupca' ali isto tako i žestoko menjaju zakone. Npr. u slučaju Princeze Diane. Zvanično priznata uhoda!?

   Transseksualac Bruce Jenner, olimpijski atleta, promenio ime u Caitlyn Jenner jer je u 65toj promenio pol!! A da to objavi svetu imao je svoju realiti sezonu!? Ines Rau Plejboj misica (još dok je Hefner bio živ)!! Ružno u mozak bolesno govedo! Ajd, model Andreja Pejić još kao i liči na nešto al i dalje je bolesna. A i sam pojam je sad 'politički korektan'. Transvestit je muškarac koji nosi žensku odeću, transseksualac je osoba koja je promenila pol. Nije šija nego vrat.

   Feminizirane pederčine? Do sada još nisam video ni jednu žensku osobu koja priča i gestikulira kao oni. Al nisam ni bio u ameriKi odakle je zapravo ovo ponašanje i poteklo. Iako, da opet pretpostavim zahvaljujući televiziji, čak i tamo, tako se možda ponašaju samo geto crnkinje. Plus na svu tu žalost, ima i nekih koji su em feminizirana pederčina em vidovnjak. Pa, kako mu se 'ne javlja' da je mentalno obogaljen?

   Predrasude su čudo jedno a Meka svih predrasuda je televizija i njen najveći predstavnik Holivud. OK, ma naravno da nije sve odande al to je svima prva pomisao kad se pomene film i gluma. Ehej, amerika jes velika i puna neškolovanih debila al to je i zemlja sa ljudima koji nikada nisu snimili ni reklamu, većina nije bila ni na audiciji, al kad ih pitaš za zanimanje kažu da su glumci. Ej bre, imaju i menadžere!