Tuesday, July 24, 2018

mladež vs pirsing


   Mladež ili beleg kod nas a stranci imaju mole, birthmark i beauty mark što spada pod nevus. Šta god da je, ograničiću se na tačkaste benigne izrasline po licu.

   Prva koju sam primetio je Marilyn Monroe. Ni kao klinac nisam sekao vene na nju a tek danas nemam nameru. Glupava izvikana plavuša.

   Cindy Crawford, prvi model (riba) koju sam zapamtio.

   Goldie Hawn, nije mi baš nešto al imala je dobre filmove.

   Mariah Carey, izgleda 'jako'. Jes da sam znao za ime i ranije al zapazio sam je tek kad je napravila svoj realiti.

   Sherilyn Fenn i Twin Peaks. Em mlada em ta faca.

   Vanessa Marcil, nit neka naročita riba nit glumica al odradila je lud posao u Las Vegas.

   Ogavno ružno! 😱 Jel tu od rođenja, jel nije maligni, jel imaš lovu? Pa skini ga bre!
   Lepljenje mladeža ili bubuljica, poznato je još od drevnin Rimljana. Pa kinezi pa plemići u XVII i XVIII veku (trebalo je nekako sakriti male boginje)... Al u XXI veku? Laserska operacija očas posla rešava problem. Misle da je kul? Ne briju facu svaki dan ko muškarci pa da moraju da paze da se ne iskasape, al kako im ne smeta? Nije im ružno?
   A onda se pojaviše izbušeni debili. Jes par hiljada godina mator običaj, al nekada je to bilo iz sasvim drugačijih razloga. Koj kurac dokazuješ bušenjem u XX veku? Da si buntovnik? Ma da, pukneš mu šamarčinu i plače ko pička. Estetske vrednosti? Pa bre ne bih joj ni kokosov orah uzeo iz ruke (© Ljuba Moljac) i da nije izbušena. Neću ni da pokušavam da navodim primere, tražite sami. Prepun internet ogavnih slika, neću da imam noćne more.
   Tetovaža mi nekako najmanje zapada za oko. Naravno, ako nije preko celog tela. Znaju da budu lepe, slatke, jebozovne... Opet tradicija, stara par hiljada godina al došao XXI vek, nove tehnike, novi razlozi.

vene / strije


Vene

   
     Ajd da kažem da ova prva ima oko 25, Julie ima 48, Sarah 53 a Meg 56. Nijedna nije bodi bilderka. Ova prva je ipak mlada a već se primećuje. Julie je i dalje slatka u faci al vene su tu. Sarah je po običaju ružna al ruke su ogavne! 😱 Meg prolupala al ipak u popriličnim godinama. Madonna, Angelina Jolie... i mnoge mnoge druge. Ajd za neke pomenute mogu da pretpostavim mnogo drkanja al kakva je ovo bolest? Hrana, masnoće, kardiovaskularni problemi, steroidi...? Kopam po netu i ne uspevam da ukapiram neki normalan razlog. Nije samo starost u pitanju jer se ovo da videti i na ženskama od 20-tak godina. Zabole me za ove koje imaju lovu za plastičare i laserske operacije pa i dalje ne rade ništa po tom pitanju. Užasno mi je i nepojmljivo kod devojaka. Neću da kačim al imam popriličan broj primera sa već pomenutih 'amaterskih' sajtova. Mlado, (podkožno) masno al vene k'o kod bildera. Vene na stopalima su isti problem al ne pravim baš toliko pitanje. Ne mora ni da se izuje.  😉

Strije - celulit

     PhotoShop može da skine al može i da doda. Jel tako? Pun je net primera i znam da ne treba podcenjivati fanatike al sumnjam da sede i drndaju sliku po sliku. Lova je ipak lova a profesionalci koji 'skidaju' su poprilično dobro plaćeni. Ne bih baš o ovom propalom eksperimentu:
     Ovo bi bili bolji primeri:
     Ovde su već ipak godine u pitanju

     al ovo je definitivno mlado meso.
     Jel opet treba da pitam, zašto?
     Fiskultura? Šta to beše? Ajd što gomila škola i nema fiskulturne sale al i tamo gde ih ima ko da ih nema. Zakon jadan pa još i štiti balavurdiju. Ne smeš na silu da ih teraš. Dečaci se ipak troše pikajući fudbal ili košarku al kokoške se uporno vade na mecu. Pazi male starlete. Će da sjebe frizuru ili polomi nalepljene nokte! Jebo te, iako moraju i imaju to besplatno u vreme koje ionako moraju da provedu na času al jok. A onda za par godina, krckaće lovu na kojekakve magične kreme za skidanje celulita i plaćaće termine u fitnes centrima! Ma samo da nam je mekdonald živ... 😡

     Jel' ste posle sve ove dosadašnje kuknjave po postovima pomislili da se brinem za njihovo zdravlje? Ma zabole me da l' će da crknu u 20-toj. Meni je problem što nemam šta pošteno da vidim!
 
     Na stranu PhotoShop, izgledaju kako treba al ovako nešto videti danju je misaona imenica. Farmerke i helanke vladaju. Jebiga, moraju nečim da prikriju nedostatke. Propade i ova zanimacija.

plastična restauracija

   Znam za Mask jer Cher glumi u njemu pa ću uzeti to kao primer iako na netu ima mnogo boljih primera iz stvarnog života.
   Niko ne bi želeo da ovako izgleda i plastična operacija je neophodna opravdana stvar, jel da? Kakvo opravdanje osim kompleksa, sujete i love imaju ovi dole pomenuti? Sigurno postoji neki poseban psihijatrijski termin za ovo al mrzi me da kopam.

Dostojanstveno stariti vs botoks restauracija

   Jel se sećate ovoga? Jes dobra fora al zašto?
   Madonna mi nikada nije bila neka riba iako volim njene pesme sa početka karijere. Kako god...

   Svi su je voleli takvu kakva je, al jok. Nije bila lepa sama sebi i od Meg Ryan ispade ovo a verovatno će biti i gore.

   Mršavica, iako pegava do bola, ipak je bila slatka. Verovatno sam je prvi put video u Twin peaks ali i dan danas jurim May wine. Izgledala je ubitačno. 2006-te u Las Vegas još je ličila na nešto al danas... Em matoro, em sujetno, em retardirano bolesno.

   Melanie Griffith je bila slatka sa retardiranim glasom al ličila je na nešto. Sva sreća, povukla se na vreme.

   Tori Spelling, oduvek spora i konjasta al šta se tu može.

   Joan van Ark, simpatična, al u godinama...

   Lisa Rinna. Bila normalna u Melrose Place. Bila...


   Mislim da je Cher prva uspela! Potpuna rekonstrukcija i za divno čudo, u vreme kada je to radila, ipak je uspela. Prvo sam je video na MTVu a tek kasnije sam gledao neke stare filmove i video na čega je ličila. Em izgleda em strava peva.

Kad mogu žene što ne mogu i muškarci?

   Sylveter Stallone, nije dokazano za operacije al botoks je siguran.


   John Travolta, od plesača do sajentologa. Usne i botoks.

Ovo su bili neki 'normalni' primeri ali ima i žestoko nenormalnih.

  Donatella Versace. Brrrrrr! 😱
  Jocelyn Wildenstein. Ovo joj inače posao. 😱

  Amanda Lepore, travestit, ovo joj posao.

   Pete Burns, bio muzičar al peder/travestit.

   Da nije glumio u Nine 1/2 Weeks i Sin City mislim da ne bih ni znao za Mickey Rourke. Unakazio se.

   Carrot Top sam video na Comedy Central. Jes da ima dobre fore al gledati tu facu!? 😱 Jes bio ružan i pre ovoga al kako mu naći opravdanje za ovo što je uradio?

Van konkurencije

   Kako ono beše? "Kad si siromašan onda si lud, a kad si bogat onda si ekscentrik". Em poznat em bogat.

Restauracija

   Kompleksi su nezgodna stvar. Očigledno niko ne voli 'ravne ko daska', pa je silikon jedino rešenje.
   Hm, ali gde je granica? Žene naprasno odlučile da muškarci vole 'kravulje' pa dogurale do D++++. Silikon je ionako hladan al zamisli frižider D++++ veličine. Neka hvala, nisam čobanin. Ne pravim pitanje ni za A ako ima oblik. Zadovoljan sa B. Al šta vredi. Pornićarke ubijaju ali ni holivudske dive nisu daleko. Ajd ove prve ne računaju na talent (znate bre na šta mislim!) al ove druge su samo u mozak obogaljene kompleksašice. Sa mnogo love.    Mamoplastika je uznapredovala kao i implantiPlastična hirurija je nauka. Al, opet. Zašto i gde je granica? Opekotine od vatre, zbog raka izgubljena dojka... Bilo koji pravi fizički defekt ali 'poboljšavanje'? Ovo pristojno izgleda u reklami al u stvarnosti zna da se žestoko obije o glavu:
   Ako vam ovo nije dovoljno, kopajte po netu. Stotine primera a na svoju odgovornost možete početi odavde.

   Ma, moram da je pomenem kad je već ne podnosim... Ne bih voleo da se probudim pored ovog. Kao što već rekoh, ružno glupo govedo iako PhotoShop ipak pomaže. Kako god, još je mlada, ima vremena da odlepi i stigne ove gore pomenute. Ashton i ona su definitivno idealan par al problem po nas je što napraviše dvoje dece. Jbt, već se ježim na pomisao koliko će lepa i pametna da budu. 😱

Fusnota:
   Tek na kraju provalih ovo. Ceo blog posvećen tragičnim transformacijama. 👍