Tuesday, July 24, 2018

vene / strije


Vene

   
     Ajd da kažem da ova prva ima oko 25, Julie ima 48, Sarah 53 a Meg 56. Nijedna nije bodi bilderka. Ova prva je ipak mlada a već se primećuje. Julie je i dalje slatka u faci al vene su tu. Sarah je po običaju ružna al ruke su ogavne! 😱 Meg prolupala al ipak u popriličnim godinama. Madonna, Angelina Jolie... i mnoge mnoge druge. Ajd za neke pomenute mogu da pretpostavim mnogo drkanja al kakva je ovo bolest? Hrana, masnoće, kardiovaskularni problemi, steroidi...? Kopam po netu i ne uspevam da ukapiram neki normalan razlog. Nije samo starost u pitanju jer se ovo da videti i na ženskama od 20-tak godina. Zabole me za ove koje imaju lovu za plastičare i laserske operacije pa i dalje ne rade ništa po tom pitanju. Užasno mi je i nepojmljivo kod devojaka. Neću da kačim al imam popriličan broj primera sa već pomenutih 'amaterskih' sajtova. Mlado, (podkožno) masno al vene k'o kod bildera. Vene na stopalima su isti problem al ne pravim baš toliko pitanje. Ne mora ni da se izuje.  😉

Strije - celulit

     PhotoShop može da skine al može i da doda. Jel tako? Pun je net primera i znam da ne treba podcenjivati fanatike al sumnjam da sede i drndaju sliku po sliku. Lova je ipak lova a profesionalci koji 'skidaju' su poprilično dobro plaćeni. Ne bih baš o ovom propalom eksperimentu:
     Ovo bi bili bolji primeri:
     Ovde su već ipak godine u pitanju

     al ovo je definitivno mlado meso.
     Jel opet treba da pitam, zašto?
     Fiskultura? Šta to beše? Ajd što gomila škola i nema fiskulturne sale al i tamo gde ih ima ko da ih nema. Zakon jadan pa još i štiti balavurdiju. Ne smeš na silu da ih teraš. Dečaci se ipak troše pikajući fudbal ili košarku al kokoške se uporno vade na mecu. Pazi male starlete. Će da sjebe frizuru ili polomi nalepljene nokte! Jebo te, iako moraju i imaju to besplatno u vreme koje ionako moraju da provedu na času al jok. A onda za par godina, krckaće lovu na kojekakve magične kreme za skidanje celulita i plaćaće termine u fitnes centrima! Ma samo da nam je mekdonald živ... 😡

     Jel' ste posle sve ove dosadašnje kuknjave po postovima pomislili da se brinem za njihovo zdravlje? Ma zabole me da l' će da crknu u 20-toj. Meni je problem što nemam šta pošteno da vidim!
 
     Na stranu PhotoShop, izgledaju kako treba al ovako nešto videti danju je misaona imenica. Farmerke i helanke vladaju. Jebiga, moraju nečim da prikriju nedostatke. Propade i ova zanimacija.

No comments:

Post a Comment